Σε 3 ημέρες πάμε… CruiseInn, με το What’s up on board!

Οι εξετάσεις τελειώνουν, το καλοκαίρι πλησιάζει και φέρνει μαζί του τις καλοκαιρινές διακοπές. Θάλασσα, ήλιος και χαλάρωση σε συνδυασμό με τρεις μήνες χωρίς υποχρεώσεις, σίγουρα αποτελούν ένα θαυμάσιο περιβάλλον για τον καθένα από εμάς. Για εσάς όμως που είστε λίγο πιο δραστήριοι και θέλετε να κάνετε κάτι πιο δημιουργικό και επιχειρηματικό αυτό το καλοκαίρι, το CruiseInn, το πρώτο hackathon δημιουργίας startups που συνδυάζει όμως και μια μοναδική κρουαζιέρα στο Αιγαίο, είναι εδώ!

Επτά συναρπαστικοί προορισμοί, τρεις θεματικές κατηγορίες που σχετίζονται άμεσα με τον επιχειρηματικό κόσμο και φυσικά η καθοδήγηση από μέντορες και κριτές σε συνδυασμό με πολλά βραβεία, σίγουρα αποτελούν το καλύτερο περιβάλλον για να κάνεις την ιδέα σου, πράξη.

Φτιάξε λοιπόν την βαλίτσα σου, πάρε το laptop σου και να φέρε όλο τον ενθουσιασμό σου στο καράβι!

Αλλά πώς θα αναπτύξεις την ιδέα σου χωρίς internet;

Ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα που ο καθένας μας αντιμετωπίζει σε μια κρουαζιέρα, είναι η ανάγκη για πολλά Mb. Ευτυχώς για μας το What’s UP είναι εδώ!

Θέλοντας πάντα να υποστηρίζουν τις επιχειρηματικές προσπάθειες των φοιτητών, θα μας προσφέρουν το καλύτερο internet για επτά ημέρες. Οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να έχουν γρήγορη πρόσβαση σε αυτό, για τη δημιουργία των startups τους, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τη σύνδεση ή την ταχύτητα.

Γιατί το WHAT’S UP είναι πάντα κοντά στους φοιτητές και εκφράζει την καθημερινότητα τους. Το WHAT’S UP θέλει να κινητοποιήσει και να εμπνεύσει τους φοιτητές να δραστηριοποιηθούν και να υλοποιήσουν τη δικιά τους επιχειρηματική ιδέα καθώς και να τους δώσει τα απαραίτητα εφόδια για να μπορέσουν να αδράξουν τη μέρα και να ζήσουν το κάθε τους ΤΩΡΑ. Γιατί ΤΩΡΑ είναι η ευκαιρία να κάνουν πράξη την ιδέα τους. Ούτε αύριο, ούτε κάποια στιγμή στο μέλλον αλλά ΤΩΡΑ. WHAT’S UP – Όλα είναι Τώρα!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply